Huidadvies van specialisten

Vrijblijvend en eerlijk advies

Al vaker van USKIN gehoord maar nog niet eerder de stap gemaakt om contact op te nemen?

Graag nodigen wij je uit om kennis te maken met ons huidverbeterend- en ontspanningsaanbod. Ieders huid en huidwensen zijn anders en het is dus belangrijk om te achterhalen wat jouw wensen zijn.

Om dit te achterhalen stellen wij je allereerste huidspecifieke vragen en nemen wij de huidecho bij je af om alle drie de huidlagen in kaart te brengen. Als laatste nemen wij foto’s bij je af zodat het huidbeeld compleet wordt gemaakt en wij de resultaten inzichtelijk voor je kunnen maken. Laat je huid onze zorg zijn, dit nemen wij namelijk zeer serieus.

Grove poriën, rimpels, acné of andere zichtbare en niet-zichtbare huidproblemen. De basis van deze verschillende huidproblemen zijn met het blote oog niet te zien en het probleem start vaak al in de huid. Dit is de reden dat wij, voordat wij een huidadvies geven aan je, jouw huid doormeten met een huidecho systeem. Op deze wijze kunnen wij het huidprobleem goed in kaart brengen en je het allerbeste advies geven, gebaseerd op de huidconditie van binnen- en van buitenaf.

Een meting geeft je een duidelijk beeld van alle drie de huidlagen. De samenstelling van de huid, hoeveelheid vocht, de huidbarrière en het collageenpercentage worden zichtbaar op de scan. De kosten voor een consult inclusief uitgebreide intake én huidecho bedragen € 45. Deze kosten worden in mindering gebracht bij het boeken van een vervolgafspraak.

Op bovenstaande foto ziet uw een huidecho met daarbij de progressie die in beeld wordt gebracht tijdens het consult. Deze echo is het beginpunt van ons deskundige advies en het startpunt om de juiste behandeling voor uw huid te adviseren. Tijdens de echo meten wij onder andere het collageengehalte in de huid en de algehele cel- en huidconditie.

Heb je de behoefte aan een eerlijk advies maar geen mogelijkheden om USKIN The Clinic te bezoeken? Maak dan een afspraak voor een Online Live Advies.

Wanneer je jouw gegevens invult via het online formulier met de wensen voor een dag en tijdstip, dan hebben we dezelfde dag nog contact om een afspraak in te plannen.