Veelgestelde Vragen

USKIN The Clinic is landelijk gelegen in Best, op steenworp afstand van de A2. Direct voor de deur heb je de mogelijkheid om gratis te parkeren. We zijn iets moeilijker te bereiken met het openbaarvervoer, maar dit is uiteraard wel mogelijk. Neem vanaf het treinstation Best bus 204 tot bushalte De Vleut / Broekdijk. Hierna is het nog ongeveer 7 minuten lopen.
Ja, uiteraard zijn al onze apparatuur FDA gecertificeerd. De FDA is verantwoordelijk voor het garanderen van de veiligheid, werkzaamheid en beveiliging van medische apparatuur en cosmetica.
Ja, wij zijn aangesloten bij de brancheorganisaties ANBOS en NVH. De ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging) is de brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. De NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) is de beroepsvereniging van en voor huid- en oedeemtherapeuten in Nederland. De aansluiting bij deze brancheorganisaties betekent het continu optimaal houden van de kwaliteit van de behandelingen.
Afhankelijk van de hoogte van jouw polis kunnen de volgende behandelingen vergoed worden door je zorgverzekeraar:
  • Behandeling van ongewenste haargroei in het gezicht of overbeharing;
  • Littekentherapie en verlichting van verkleefde littekens;
  • Oedeemtherapie en lymfedrainage;
  • Pigmentvlekken en de aanpak van een zwangerschapsmasker;
  • Couperose en aanpak van ongewenste roodheden.
Wanneer je een klacht hebt, verwijzen wij jou naar de pagina ‘Klachtenprocedure’.
Tijdens het intakegesprek wordt er een scan van jouw huid gemaakt. Dit is het ultieme medische meetapparaat waarmee daadwerkelijk de kwaliteit en de dikte van de epidermis en dermis kunnen worden vastgesteld. De samenstelling, de hoeveelheid vocht en het intact zijn van de huidbarrière zijn allemaal zichtbaar op deze scan. Door deze meting kunnen we voorspellen hoe de huid er over 5 of 10 jaar uit zal zien.
We nodigen je uit voor een consult met een kopje thee of koffie. We luisteren naar je wensen en wat je van ons verwacht. De specialist zal vervolgens met een zeer geavanceerde techniek een scan maken van je huid. Dit samen zorgt ervoor dat wij een goed en eerlijk advies kunnen geven.
De kernwaarden van USKIN The Clinic zijn: betrouwbaar, hoffelijk, vernieuwend en innovatief. Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en resultaat, waardoor je altijd een betrouwbaar advies zal krijgen. Wij werken uitsluitend met de nieuwste, meest innovatieve en hoogwaardige apparatuur, met als doel de beste behandeling met het meeste resultaat. Dit is dus ook wat je kan verwachten bij een bezoek aan USKIN The Clinic.
In de kliniek zijn de betaalmogelijkheden contant of via pin.
De betaalmogelijkheden via de webshop zijn de meest gebruikte zoals iDeal, PayPal, Creditcard, Bancontant en Mister Cash.