Over ons

Over USKIN The Clinic

USKIN The Clinic is dé expert in huidtherapie, laserbehandelingen, huidverbetering & bodyshaping met high-end apparatuur. Meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring.

Als somatoloog kijken wij niet alleen naar de buitenkant. We werken aan een gezonde huid, en daarvoor hebben we ook de binnenkant nodig. Je gezondheid en vitaliteit heeft veel invloed op de resultaten die we behalen en daar helpen wij je bij. Wij doen gewoon heel graag wat we doen, en dat is jou helpen aan een mooie huid, waarin we overtreffende resultaten behalen! 

Tijdens een kennismaking bespreken we je vragen en wensen. In een ontspannen sfeer sta jij met jouw vragen centraal en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Het begint met een kijkje te nemen ‘in’ de huid met de Cellics huidscan. We analyseren de huid laag voor laag. Afhankelijk van je wensen én je huidconditie en maken we een persoonlijk huidplan. 

Het begint door een kijkje te nemen met de Cellics huidscan ‘in’ de huid. We analyseren de huid laag voor laag. Afhankelijk van je wensen én je huidconditie en maken we een persoonlijk huidplan.

Wij bieden exclusieve behandelingen aan met o.a. Venus Concept, Adipologie en icoone. Daarnaast werken we met verschillende huidverzorgingsproducten, zoals Vinoble Cosmetics, een 100% vegan skincare merk met enorm krachtige antioxidanten. Eenmaal gestart, dan ben je groot fan! 

icoone is de nieuwste methode van mechanische bindweefselmassage en de énige technologie waarmee we het bindweefsel op een vriendelijke manier kunnen behandelen. Professor Guimberteau heeft meer dan 20 jaar onderzoek gedaan naar het bindweefsel en zijn onderzoeken hebben geleid naar de ontwikkeling van de Roboderm® technologie. Deze technologie geeft een natuurlijke en geheel pijnloze stimulatie aan het bindweefsel. Met de LED en LASER toepassing kunnen we zelfs tot 43% méér resultaat behalen op natuurlijke lipolyse. De icoone behandeling is dan ook meteen de basis én eerste stap naar een vitale en gezonde huid. 

In Nederland zijn wij de kern voor distributie van de verschillende high-end behandeltechnologieën en geven wij opleiding aan artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. 

Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar jouw transformatie tot een gezonde en vitale huid, waarbij je lekker in je vel zit! 

  • Betrokken
  • Betrouwbaar
  • Vernieuwend
  • Hoffelijk
  • Betrokken
  • Vernieuwend
  • Betrouwbaar
  • Hoffelijk
×
Join our Family >>