Over ons

Over USKIN the Clinic

USKIN the Clinic is expert én kenniscentrum in huidtherapie, laserbehandelingen, huidverbetering & bodyshaping. Bij ons draait alles om jouw vraag en persoonlijke aandacht. Met meer dan 40 jaar ervaring bieden we de hoogste kwaliteit behandelingen met behulp van high-end apparatuur, gericht op face & body.

Onze focus ligt niet alleen op de buitenkant, maar vooral op een gezonde huid van binnenuit. Wij geloven dat jouw gezondheid en vitaliteit een grote invloed hebben op de behaalde resultaten, en we bieden je hierbij alle nodige ondersteuning. Ons doel is om te zorgen dat jij je goed voelt in je eigen lichaam en daardoor weer zichtbaar gaat stralen.

Tijdens een kennismaking nemen we de tijd om jouw wensen en vragen te bespreken. In een ontspannen sfeer staat jouw welzijn centraal en alle mogelijkheden worden doorgenomen. We nemen een kijkje in de huid met behulp van de Cellics huidscan, waarbij we de huid laag voor laag analyseren. Op basis van jouw wensen, huidconditie en doelen stellen we een persoonlijk behandeladvies op.

Wat ons zo uniek maakt is het brede aanbod aan high-end technologieën onder één dak. Dit maakt het mogelijk om meerdere technologieën met elkaar te combineren, wat zorgt voor verbluffende resultaten. Er is geen enkele andere kliniek in Nederland die ál deze technologieën in huis heeft.

Ons behandelaanbod bestaat uit icoone, icoone Booster, Adipologie, Deep Slim en een breed scala aan behandelapparatuur van Venus, namelijk Venus Bliss, Venus Legacy, Venus Versa, Venus Velocity & Venus Viva. Daarnaast werken we met hoogwaardige huidverzorgingsproducten, waaronder het 100% vegan skincare merk Vinoble Cosmetics met de meest krachtige antioxidanten. Wij bieden alleen het allerbeste aan.

Naast onze kliniekfunctie fungeren we in Nederland ook als kern voor de distributie van verschillende high-end behandeltechnologieën en bieden we opleidingen aan artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.

Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar een transformatie naar een gezonde en vitale huid, waarin jij je lekker voelt. Bij USKIN the Clinic ben je in goede handen!

  • Betrokken
  • Betrouwbaar
  • Vernieuwend
  • Hoffelijk
  • Betrokken
  • Vernieuwend
  • Betrouwbaar
  • Hoffelijk
×
Join our Family >>