IPL photofacial verbetert jouw huid!

Share this post


IPL photofacial verbetert jouw huid!

Op hoog niveau werken aan huidverbetering en huidverjonging, met een minimale herstelperiode. Dat is mogelijk met IPL photofacial! 

USKIN the Clinic is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. IPL photofacial is een complete huidverjongingsbehandeling, waarbij intens gepulseerd licht (IPL) wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Deze lichtenergie wordt door de huid opgenomen, wat de productie van collageen en elastine stimuleert.   

In tegenstelling tot lasers zendt een IPL-apparaat meer dan één golflengte van pulserend licht uit. Het voordeel hiervan is dat je in één behandeling aan meerdere indicaties tegelijkertijd werkt. 

 

Waarom zou ik kiezen voor IPL photofacial?

Een IPL photofacial behandeling kan verschillende voordelen hebben, afhankelijk van je specifieke huidproblemen en gewenste resultaten. Hier zijn een aantal redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een IPL photofacial behandeling: 

  1. Verminderen van pigmentvlekken: IPL helpt bij het verminderen van pigmentvlekken op je huid, zoals ouderdomsvlekken en zonneschade.
  2. Verminderen van roodheid: IPL vermindert de roodheid en ontstekingen in je huid. Zo is IPL bijvoorbeeld effectief bij het verminderen van rosacea en acné. 
  3. Verminderen van couperose: IPL vermindert couperose, doordat de adertjes worden afgebroken door de lichtenergie. 
  4. Verminderen van fijne lijntjes en rimpels: door de stimulatie van de collageenproductie helpt IPL bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. 
  5. Verbeteren van de textuur van je huid: IPL verbetert je huidtextuur en laat je huid er gladder en egaler uitzien.  
  6. Er is geen tot minimale herstelperiode: Je kunt dus direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten. 

 

Venus Versa

Bij USKIN the Clinic maken wij gebruik van de Venus Versa voor de IPL photofacial gezichtsbehandelingen. Dit systeem zorgt voor een veilige en gelijkmatige verdeling van de warmte en levert zelfs tot 1,5 keer meer energie dan andere IPL-systemen. Wil je echt voor goud gaan? Combineer dan IPL photofacial met onze MP2-behandeling, waarbij je nog éxtra werkt aan huidverstrakking. 

 

Wat moet je weten voordat je de behandeling ondergaat?

Gedurende 4 weken vóór de behandeling is het belangrijk om de zon, zonnebank en bruiningscrèmes te vermijden. Daarnaast mag je gedurende een week vóór de behandeling geen ibuprofen innemen. Dit vanwege de lichtgevoeligheid van de medicatie. Verder worden alle overige contra-indicaties natuurlijk uitgebreid besproken tijdens het consult.

 

Bekijk hier een video: https://vimeo.com/813225965/ec4292b368